Elämä Jeesukselle

Miten annat elämäsi Jeesukselle ja mitä se merkitsee?

Haluatko antaa elämäsi Jeesukselle eli tulla uskoon? Jos haluat niin sinun on hyvä tietää seuraavat kolme asiaa joista selviää mitä uskoon tuleminen on. Niiden jälkeen annetaan yksityiskohtaiset ohjeet siitä miten tullaan uskoon:

1. Kun annat elämäsi Jeesukselle niin silloin itse asiassa annat ylimmän päätäntävallan asioihisi Hänelle ja näin Hänestä tulee Herrasi ja Kuninkaasi.

2. Kun ylin päätäntävalta elämäsi asioihin ei enää ole sinula itselläsi vaan

herrallasi Jeesuksella (siis Jumalalla, Luojallasi) niin se tarkoittaa että kaikessa tekemisessäsi otat huomioon onko se herrasi tahdon mukaista vai kenties herrasi tahtoa vastaan. Jos asia on herrasi tahdon vastainen niin silloin omasta vapaasta tahdostasi jätät asian tekemättä. Omasta vapaasta tahdostasi pyrit koko ajan tietämään mitä herrasi Jeesus sinun tahtoo tekevän ja miten elävän. Kun sen tiedät niin iloisin mielin toimit herrasi tahdon mukaan. Juuri tämä, kuuliaisuus Jeesukselle, osoittaa kuka on Hänen omansa ja kuka ei ole.

3. Mitä saat vastineeksi? Saat herran joka rakastaa omiaan ja kaikessa ajattelee heidän parastaan. Tästä esimerkki on se että Hän kärsi sen rangaistuksen joka sinun olisi pitänyt rikkomustesi takia kärsiä. Toinen hyvä asia on että Hänen käskynsä eivät ole raskaat vaan voimme ne pitää. Kolmanneksi, Hän on lähettänyt omilleen puolustajan, Pyhän Hengen, joka auttaa, neuvoo ja puolustaa sinua ja siten kirkastaa Jeesusta. Ja neljänneksi, kun kuolet niin saat olla ikuisesti Hänen, herrasi Jeesuksen kanssa taivaassa. Tiedäthän mikä on se toinen vaihtoehto.

Näin tulet uskoon eli annat elämäsi Jeesukselle

Neljä askelta

A. Kun haluat tulla uskoon niin mene johonkin missä saat olla yksin, vaikkapa vessaan ja sulje ovi perässäsi. Asia on vain sinun ja Jeesuksen välinen. Se ei kuulu muille.

B. Polvistu lattialle ja laita kädet ristiin. Tee tämä itsesi tähden. Jeesus ei tätä tarvitse, sinä tarvitset. Näin nöyrryt Herrasi Jeesuksen eteen.

C. Sano Jeesukselle ääneen: "Herra Jeesus, Jumalan Poika, annan elämäni Sinulle. Kiitän Sinua että verelläsi, jonka Golgatan ristillä vuodatit, sovitit minun syntini (rikkomukseni Sinua vastaan). Anna minulle nyt täysi pelastusvarmuus ja täytä minut Pyhällä Hengelläsi."

D. Voit nousta ylös. Olet nyt antanut elämäsi Jeesukselle ja olet Hänen omansa. Näin yksinkertaista on uskoon tuleminen!

Mitä seuraavaksi?

Tee kaikki minkä voit hyvällä omallatunnolla tehdä. Jos jokin asia vaivaa sinua niin luovu siitä. Voit sanoa kavereillesi jotka ihmettelevät muuttunutta asennettasi että olet tullut uskoon ja sentäden et pidä sopivana sitä asiaa enää vaikka ennen olikin toisin. Vaikka asia mielestäsi olisi ihan vaaraton tai "kun kaikki muutkin", niin luovu silti, sillä Herrasi Jeesus ohjaa sinua omantuntosi kautta. Niin kauan kuin olet kuuliainen Jeesukselle, olet Hänen omansa.

Etusivu
Täytekakku
Miksi pahaa
Kaikkivoipa
Tapahtui Toukokuussa
Minä itkin
Elämän tarkoitus
Elämä Jeesukselle
Armo
Ivan Panin
Jumalallinen
Ilmiöitä
Sukuluettelo
Syntymä
Sinetti
Kätketyt Sanat
Vedenpaisumus
Nooan Arkki
Arkin mitat
Arkkia katsomassa
Suuri Kala