Elämän Tarkoitus

Miksi Jumala loi ihmiset ja elämän maapallolle?

Miksi olen olemassa? Varsinkin nuoret kysyvät tällaisia kysymyksiä. Mikä on elämän tarkoitus? Elämän tarkoitus on, että etsit yhteyttä Luojaan. Luoja on Hän joka on luonut kaiken minkä näet, kaiken mitä voit koskettaa, kaiken olemassa olevan, myös sinut. Elät koeaikaa joka paljastaa Luojalle mikä on sinun

asenteesi Häneen, haluatko elää oman mielesi mukaan ja olla kuuliainen vain omalle tahdollesi vai haluatko elää Hänen yhteydessään ja olla Hänelle kuuliainen. Luoja eli Jumala omalta puoleltaan haluaa sinut yhteyteensä ja on jo tehnyt kaiken valmiiksi sinua varten. Jumala eli Jeesus Kristus sovitti ne rikkomukset joilla olet

rikkonut Häntä vastaan. Hän sovitti ne omalla verellään Golgatan ristillä. Jos haluat löytää yhteyden Luojaan eli tulla Jumalan eli Jeesuksen Kristuksen omaksi, siis jos haluat tulla uskoon ja löytää sen mikä on elämän tarkoitus niin katso tarkemmat ohjeet sivulta Elämä Jeesukselle.

Napsauta kuvaa
niin näet videon
(2.5 min / 10.2 Mb)

lataa ilmainen video syksyn viime lehti

jossa kerrotaan
syksyn viime
lehden tarina.

Hyvän Elämän Ainekset

Kun olet löytänyt vastauksen kysymykseesi miksi elän ja miksi olen olemassa, olet samalla löytänyt vastauksen kysymykseen, mikä on elämän tarkoitus.

Yleensä ihmiset perustavat elämänsä joillekin periaatteille, esimerkiksi myönteinen asenne tai muu sellainen, joista muodostuu heidän elämänsä perussointu tai elämän perussävel, joko miellyttävä tai epämiellyttävä, riippuen siitä millaisia periaatteita noudattaa. Seuraavat neljä asiaa muodostavat aivan kuin kauniin soinnun jonka varaan voit elämäsi sinfonian kirjoittaa.

Ensimmäinen sävel on: "Rakasta Herraa sinun Jumalaasi yli kaiken ja lähimmäistäsi niin kuin itseäsi." Meillä tulee siis olla myönteinen asenne muihin ihmisiin ja ylenmäärin myönteinen asenne Jumalaan.

Toinen sävel: "Sillä rakkaus Jumalaan on se, että pidämme Hänen käskynsä. Ja Hänen käskynsä eivät ole raskaat" Jos todella rakastamme Jumalaa (eli Jeesusta) niin olemme Hänelle kuuliaiset. Kuuliaisuus on rakkauden tulos, sen hedelmä.

Kolmas sävel: Voidaksemme olla kuuliaisia meidän tulee tietää mitä

Jumala tahtoo meidän tekevän ja miten elävän. Jumala ilmoittaa meille tahtonsa Raamatussa joten ainoa keino tietää mitä Hän tahtoo on lukea Raamattua.

Neljäs sävel: "Ymmärrätkö myös mitä luet? Kuinka voisin ymmärtää jos ei kukaan selitä." Filippus nousi Etiopian kuningattaren kandaken hoviherran vaunuihin ja selitti hänelle sen kohdan Jesajan kirjaa jota hoviherra oli lukenut. Pyhä Henki (Jeesuksen Henki) on innoittanut Raamatun, toisin sanoen sanellut sen kirjureilleen. Siksi Hän olkoon meille kuin Filippus Etiopian hoviherralle, Raamatun tekstin ainoa pätevä selittäjä

Siinä elämän sointu. Sen sävelet ovat:
o Rakkaus Jumalaan. o Kuuliaisuus Jumalalle. o Raamatun lukeminen. o Raamatun oikea ymmärtäminen.

Etusivu
Täytekakku
Miksi pahaa
Kaikkivoipa
Tapahtui Toukokuussa
Minä itkin
Elämän tarkoitus
Elämä Jeesukselle
Armo
Ivan Panin
Jumalallinen
Ilmiöitä
Sukuluettelo
Syntymä
Sinetti
Kätketyt Sanat
Vedenpaisumus
Nooan Arkki
Arkin mitat
Arkkia katsomassa
Suuri Kala