TÄYTEKAKKU JA RAKKAUS

Täytekakku kuorrutetaan kermalla ja koristellaan karkein tai marmeladin palasin tai hedelmän paloilla, vain mielikuvitus on rajana. Ja jos pidät suklaakakusta voit valita kakkusi erilaisin suklaakuorrutuksin. täytekakku Kakku joka on kuorrutuksen alla tehdään maukkaista kakkupohjista jotka ladotaan päällekkäin ja väliin laitetaan herkullista hilloa tai hedelmän paloja. Kunnia-asia on keksiä jotain uutta joka saa syöjän kysymään: "Hei, mitä tämä raikkaan herkullinen on täällä välissä?".

Rakkaus on kuin täytekakku. Täytekakussa on kaksi osaa, kakku ja koristelu. Myös rakkaus voidaan jakaa kahteen osaan, asennerakkauteen ja tunnerakkauteen. Asennerakkautta on se että sinulla on myönteinen asenne häneen jota rakastat. Aluksi tämä asenne on jopa niin myönteinen että et näe rakkautesi kohteessa mitään moitittavaa. Vioilleen olet sokea. Kypsyessään asennerakkaus myöntää rakkautensa kohteen viat, mutta jos myönteinen asenne eli rakkaus, säilyy suhtaudut kumppanisi puutteisiin suopean sallivasti. Onhan meissä jokaisessa omat vikamme, ei ole virheetöntä ihmistä.

Tunnerakkaus on meille kaikille tuttu asia. Rakastunut kulkee kuin unissaan, pää pilvissä. Kaikki on niin ihanaa, varsinkin kaikki mikä liittyy rakkauden kohteeseen. Ajatukset pyörivät tämän maailman ihanimman ihmisen ympärillä.

Siis mitä rakkaus on? Se on myönteinen asenne. Kaikki nuo tunteet eivät ole rakkaus. Tunnerakkaus on kuin koristelu täytekakun pinnalla. Se ei ole itse kakku. "Kakku", eli asennerakkaus, on kermavaahdon ja koristelun alla. Tunnerakkaus on "koristelu" kakun pinnalla täytekakku

Etusivu
Täytekakku
Miksi pahaa
Kaikkivoipa
Tapahtui Toukokuussa
Minä itkin
Elämän tarkoitus
Elämä Jeesukselle
Armo
Ivan Panin
Jumalallinen
Ilmiöitä
Sukuluettelo
Syntymä
Sinetti
Kätketyt Sanat
Vedenpaisumus
Nooan Arkki
Arkin mitat
Arkkia katsomassa
Suuri Kala